T W I N K L E.
'untunglah' 'kot';
Friday, December 9, 2011 | 11:26 AM | (0 notifications)


Hai gois. Hows your day today? Awesome much? Ngee speaking lak aku nih. Ishh. K lahh, cer tgk title aku tuh 'untunglah' 'kot'. Faham tak maksud dia? Tak? Okay, nanti korang mesti akan faham. Hoho. 


Slalu aku tekan home kt efbee, ramai yang post status ada prkataan 'untunglah' and 'kot'. Tak rasa annoying kah? Tak? Tapi aku rasa. Well, aku bukan tak bagi korang tulis mcmtu. But, jgn lah kerap sgt. Takde benda lain ke korang nk kata? --"


Seriously aku mcam errrrr bula orang tulis mcm tuu. Cntoh ayatt :


"Untunglah ade handphone besar tapak tangan."
"Haihh, rase trpinggir pulak bila tk pandai. Untunglah mk bpak diorang antar diorang prgi US."
"Weyh, jirang rumah aku baru buat jamban baru! Untunglah kann~"


"Hm, satgi aku nak pi Qb kot."
"Fuyoooo! Cantik kot awek hangg!"
"Ha aku tau jawapan dia! Kot. Ha aku tau kot."
Eh, i'm sorry k untuk sesapa yang terasa. Aku just bagi pendapat je. Tuu pendapat aku lah. Pendapat korang mane aku tawuuuu. Sorry, takde kena mengena dengan yang hidup atau pun yang dah die :p


P/s: Korang cuti skolah buatpa? Online efbee je lah tuwww xP k, aku pon sama. Hee. Sambil online jom dengar radio http://fuyoo.caster.fm/ ? Best! Boleh request lagu lagi. Tapi bukan 24hr la. Tgkla sesape yg nak on air. Tpi yg bestnya DJ Rainz, DJ Eddy & DJ Ricky. Aku pun taktau kenapa. Hensem? Comel? Might be :p  Kbyeeee :*