T W I N K L E.
Taktau nak letak title apaaaa -,-;
Wednesday, November 2, 2011 | 12:44 AM | (0 notifications)
\Bismillahhirahmanirrahim, Assalamualaikum/


Aku taktau apa yang aku rasa sekarang. Pelik je aku rasa. Macam-2 aku rasa dua tiga menjak ni. Sedih, happy, kecewa, bersalah. Macam-2. Kenapa dengan aku ni? Aku pon taktau. Aku taktau nak luahkan dkat sapa. Aku crita pon depa msti takkan faham. Aku tauu. Hmm, sakit hati aku. Aku ja boleh rasa. Sekarang aku cuma ad family and kwn-2. Skrg bru aku tau kwn lbih pnting dri boyfriend. Yes kdg-2 kwn kita boleh buat kita skit hti jgk. Tpi depa slalu ada dgn aku. Aku appreciate sgt-2 kawann :') Aku sayang hmpa smpai bila-2 tau ♥ 


Aku boring bila ada kat rumah. Yang aku tau. Nak online je keja. Yelaa, dh takde sape nk txt. Boringg. Aku je boleh rasa. Yeayea. Aku jeaaaa xD 


Sekarang baru aku sedar yg kwn-2 lagi pnting. Sorry kwan-2. Dlu aku tk pntingkan hmpa sgt. I'm really sorry :( Aku jeles tgk sweet-2 couple semua. Sumpah jeles! Grr. Kayfineeee. Tujela kot nak cita. Haha ;D 


Owh yea! Aku dapat BFF baru, FAKHRY (; thanks sbb dngaq problems aku. Thanks sbb hlangkan boring aku. And thanks sbb buat aku jd gila! -,- thanks again 


P/s : Pages tutorial telah kembali ~