T W I N K L E.
Freebies Background;
Saturday, July 9, 2011 | 11:43 PM | (0 notifications)
Bismillahirahmanirahim . Assalamualaikum w.b.t :) tadi aku tengah godek² photoshop kesayangan aku nih. then tetiba nak ty jugak tukar colour background mcm Jaja & Nana buatt . Heee , mula² dah feddup dah . putus asa lah katakan . tapi last² jumpa jugak ! yea² ! heee , seronok amat :P so , sekarang nih aku nak bgi free background untuk korang . macam biasa kalau korang nak guna untuk apa² korang boleh inform dekat shoutbox aku, comment or ape² yang boleh aku tahu. oryte ? haa stalker(s) , korang jangan cuba² nak curi aku punya background okayy . susah tau dok buat nihh #helah semata mata --' okayy jom cekidautt ! :)



http://i1037.photobucket.com/albums/a453/piah1/purple.jpg


http://i1037.photobucket.com/albums/a453/piah1/biru.jpg


http://i1037.photobucket.com/albums/a453/piah1/hijau.jpg





http://i1037.photobucket.com/albums/a453/piah1/orange.jpg




Background polka dots je yang aku buat . Kalau nak request warna bagitau jeaaa . Okbai