T W I N K L E.
Cleverbot;
Tuesday, July 19, 2011 | 7:26 AM | (0 notifications)
Aummm, assalamualaikum you olls ! how are you ? haha soalan yang sama aku tnya kat aar time aku tengok hidung dia luka . err , kesian diaa . terlanggar mejaa . huhu , haaaa tamau melalut pjg2 . so aku nak cita psai cleverbot . taktau apetu ? dia tuh sejenis chat , kita boleh chat dgn dia . taktau lah cha dgn pc ke ape ke . aku tau ni pon dr kak biyha . so , aku terus bukak nak tau ade ape . hihi .so aku membebel blablabla dengan dia . tetiba aku ingat nak tnya dia dok kat mane . aku pun tanya lah . then tau dia jwab ape ? japp .

LOADING

LOADING

LOADING

LOADING

LOADING

LOADING

LOADING

LOADING


yang tulisan warna biru tuh absolutely dia lahh kann . heee . see , dia kata kat Israel . aku pun taktahu betol ke tak . aku benci dengar nama negara tuhh . arghhhh ! #over :P then aku terus ttup PC aku :)

oke dah habis. saja post. tatau nak citaa apaaaa. kbye :*