T W I N K L E.
Tutorial : Centerkan post title, sidebar, date.;
Sunday, June 26, 2011 | 10:38 AM | (0 notifications)
Hi people. Assalamualaikum  

Ni ade request dari Bella. Tak igt url blog dia apa. hihi so , jom explore ! :)

Sidebar 


Design > Edit HTML

 Tekan CTRL+F and search code nih

.sidebar h2 {

atau pun kalau takde code tu korang search 

h2 {
korang pastekan code kat bwah ni sama ada dekat tepi code kat atas ni atau pun dekat bwah code kat ats ni .

text-align:center;

Post Title 

Design > Edit HMTL

Korang search code nih pulaak .

.post-title {
 korang pastekan code kat bwah ni sama ada dekat tepi code kat atas ni atau pun dekat bwah code kat ats ni .


text-align:center;

Date Header 

Design > Edit HMTL

Search code ni

.date-header {  

atau pun code yang ni

h2, h3 {
korang pastekan code kat bwah ni sama ada dekat tepi code kat atas ni atau pun dekat bwah code kat ats ni .

text-align:center;

Sebelum save, preview dulu. Dah okay, baru save. Okay bye people.