T W I N K L E.
Betul ke lagu ni ade kena mengena dgn DAJJAL ? ==';
Wednesday, May 4, 2011 | 6:56 AM | (4 notifications)


Assalamualaikum . Skrg wany tak brapeee nak sihat lahh . Alahaii , musim lah katekann :P okayy , bck to the topic . Korang tau I'm Coming Home ? Actually , kalau kita nyanyi lagu tuh seolah olah kita nak dajjal datang bumi kita . Lirik i'm coming home kann ? Home tu mane ? Ofcoz bumi laaa :D 



Dah dengar video nih ? Dah bace lirik dia tu ? Dah ? Bagosbagos . Yang belom tu mesti pemalas :P okayokay, takpee . Jom kita tgk lirik lagu nih , lirik lagu nih mmbawa mksud sama apa yg wany crita tadi .

I’m coming homeI’m coming homeTell the World I’m coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday( dajal datang membawa hujan )

I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes
I’m coming home, I’m coming home
Tell the World that I’m coming
 (Kerajaan dajjal menunggu dan memaafkan kesilapannya)

Back where I belong, yeah I never felt so strong
I feel like there’s nothing that I can’t try
And if you with me put your hands high( pengikut-pengikut dajjal akan riang gembira )If you ever lost a light before, this ones for you
And you, the dreams are for you
Another lie that I carry on( dajjal dikenali sebagai penipuan yang besar dalam sejarah )I need to get back to the place I belong
What if my son stares with a face like my own And says he wants to be like me when he’s grownSh-t! But I aint finished growing(semasa dajjal masih bayi, dia telah dihantar ke sebuah pulau yang kini dijagai oleh jassasah) Another night the inevitible prolongs
But we’ve been living as friendsSo you’ve been a guest in your own home
It’s time to make your house your home
“Ain’t No Stopping Us Now“Whenever it comes on it makes me feel strong
Forgave me for all of my shortcomings( dajjal hanya datang dalam masa 40 hari, 1 day like a year, 1 day like a month, 1 day like week and the rest day just ike our normal day )Lot of fights, lot of scars
Dah bace kann ? Korang tahu tak korang nyanyi lagu ni seolah olah menyeru Dajjal tu datang bumi . Pesan Rasulullah , apabila Dajjal datang nanti . Jangan keluar rumahh , segera lah bertaubat yerr . Yaaa , semua orang pernah buat dosa :) cerita ni pun wany dapat dari salah satu kawan bloggers wany . wany pun tak pasti cerita ni betul atau tidak . tapi lebih baik kita berhati hati :)



Heyyy , dulu bru wany ingat nak letak lagu ni lam blog . Nasib baikk :)
Okbaiii


Photobucket