T W I N K L E.
Ni lah entry bile takde mood;
Monday, March 7, 2011 | 1:25 AM | (0 notifications)
Bismillahhirrahmanirrahim


Haha, gilee rahh. Tadi ade exam wokk. Paper Bahasa Malaysia (BM) , Pendidikan Islam && Sivik . Ah, sivik tuh tak heran lahh . Bole score kot . Kot ? =,= okayy now mmg takde mood . Sebab ape ? Err , exam ofcoz ! Heeeeeeeee :D aku ni bkan ape . Mmg mlas gilee nak ngadap paper uh smpai 1 jam , or mybe 1hour 30mins? Auhhhhhhhhh +,+ tadyy agama mmg susahh, sbb pa weyy? sbb aku tak bca bku. Pgg ja bku, tpy tak bca. Waduhh, kalaw aku bca pun tak msok otak lerrrr. Nyampah btoi. Hik3 :P Esok ade science, maths & ape tah lgy satu. Tak igt troih . wek wekk . Heee .Okayy ahh. ibu dah bsing dok online nihh . Bila ada msa aku update lgyy . Byeee ! Eh jgn lupa doakn aku bole buat exam esok kayy ? Iloveyouu , :P 

Eh korangg, aku rase aku bkan yang terbaik untuk Adam. Aku ni terok ke hah? Okfine, mybe aku bukan yang terbaik untuk diaa. Aku tyma. Apa ptot aku buad ? Takkan nak biar dy cmtuh ? Err, takpatot takpatot :'(


Coretan NNH