T W I N K L E.
holiday yang membosankannnnnnnnnnnnnnn T.T;
Tuesday, March 15, 2011 | 1:43 AM | (0 notifications)
Assalamualaikum , Bismillahirrahmanirrahim :60:


Mmg syok gilewwwwwwww holidayy. Tapi apesal boring sgt aku tatahu lerr . Asyik mnghadap pc jeaaaa :r: Smpai ayh pon dah beletiaqq . Grr --' pleasee lah weyy . Boring gilosss :r: Sekarang kaka wany asyikk dokkk baca novel jaaa . Hobi dy lahh kot . Mule mule mmg dlm hty dok kata ' alahh , novel jewww , bkan ade pape ponnn ' . Psal ayt tuh laa now wany plak yang asyikk dok mnat kt novel pulaak . Err , bace novel ni best pulaak . Tmbh tmbh lgy kalaw bab cintan cintan nii , * hiii, gataiii , :P * ahahha :D tapy serious lahh , sekarang mmg wany addicted gilerrr lah kat novel :r: Slah stu novel yang wany suka baca :face51:


2 words for you, BESTTTTTTTT GILERRRRRRRRRR . hahahaha , kan dah jadi gilaaa skrg nihh . muahahha . korang penah bace :s: best takk :s: best kannn :s: hee , kan best kalau wany jadi heroin dalam novel tuhhhh , WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE  :w:

Korangg, sekarang wany suke guna kan bahasa ' aku ' kan dlm nihh blogger-emoticon.blogspot.com 
Soryy ehh , bkn niat nak kurang ajar ke hape . Just untuk mnselesakan dirii , wuuhuuuu:face38:

Written By ; WanieyAdham:n: