T W I N K L E.
Hikayat Merong Mahawangsa VS Rindu My Hubby ♥;
Thursday, March 17, 2011 | 9:01 AM | (0 notifications)
Hey peeps ! Tiga hari berturut turut wany buad entry kann ? Haha , just nak share ape wany buat mase cuty ni . Kalau wany tak buat entry tu maksudnya wany tak buat ape-ape aa kat rumaa enn . Ngeee . Tady kuaa dgn yana, alyn, iffah && mak diorang pegi Quensbay . Kami py tgk movie . Nak tau wany tgk movie apee ? Kejap ehh (;


Haaa, mesti korang dah tengok kan ? Best kan weyy ? Ngee , wany tauu . Best taw. Sape yang tak tengok lagi tu . Wany sarankan supaya pegy tengok . Hoho ;D jom tgk trailer duluu . Tengok trailer pon dah bole tau cita ni best ke tak . LOL xD






Make sure pegi tengok . Kalau beli vcd kurang best sebab takde sound yang mencabar *ape aku merepek nihhh? HAHA :P

Koranggg, wany mish gilee dekat adam . Lame gile tak text dy sbb ad sbb sbb tertntuu . Hmmmm . Bieeee , i mishh you soo muchh ! Takpenah rase dok sorang2 tnpa bie takdakk :( Bby pgg jnjy bie kat bby . Don't forget me . I'll always be there for youu . For sureee , like you always said , ' bby sorg je ada dalam haty bie :) '




IMISHHHHYOUUUUUUU ! :'(




P/s ; Sory entry jiwangg . Just nak luahkan isi hati je . Tatahu nak cerita kat sesape dahh :((

Written By ; WanieyAdham:n: