T W I N K L E.
tag. ^,~;
Sunday, December 26, 2010 | 1:24 PM | (0 notifications)
Assalamualaikum bloggers! hari ni saye ade tag dary cik aeina. actually tanak buat, sbb malas lah pulak. haha. tp sbb dah terpaksa. kna buat jugak lah. hehe. oke, jum mula! ;D

1. bagi 3 makanan yang korang paling suka dan bagi spesific nama makanan tersebut dan the way you like it ..

★ ayam masak merah.
★ nasi goreng pataya.
★ err , ibu saye masak. ;D

2. jenis air apa yang korang paling suka ?

★ soya.
★ milo ais.

3. Which type of food yg korang prefer , pilih 3 .. malay , chinese , japanese , western , italian , mexican or arabian?

★ ofcoz malay. HAHA
★ chinese, [ nasi goreng cina :P ]
★ arabian :))

4. apa makanan yang korang paling expert masak ? dalam kata lain xyah tengok resepi tapi at the same time bila orang lain rasa , orang akan kata "wah .. sedap giler ! " ..

★ masak air, then buat air sirap. nnty org ckp lah.
" wahh, sdap gilerr" :DD

5. semahal mana korang bayar untuk makanan korang ?

★ tak bayar pun, bab makanan saye mmg kdekut :P

6. beri nama restoran pebret .. apa makan kat situ yang paling sedap ?

-★ tah. suma yg penah py kott. :|

7. ayam , kambing , lembu , itik , burung puyuh , burung wak2 , landak , merpati , ayam denak .. mana satu yang korang suker ? kalau korang ada suker yang lain aku xlist , bagitau je lah ..

★ hmmm, ayam lah! (;

8. restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan anda ? dan makan/minum apa ? kalau korang ingatla ..

★KFC ! mstylah mkn ayam, ngeh3.

9. apa makanan yang selalu remind korang terhadap pasangan korang ? kenapa ?

★ takde lah.

10. kalau pergi rumah orang .. korang harap tuan rumah tu hidang apa ?

★ hidang duit. :PP

11. makanan yang mmg korang tak boleh nak telan langsung .. sama ada tak sedap/tekak korang dah kembang ..

★ daging kambing, yuck! taksukaa.

12. menu raya yang paling disukai ..

★ almond london. *whoot whoot*

13. jajan/cekedes fevret ?

★ benda apa nihh? HAHA

14. beri 2 makanan yang emak korang masak yang korang suka ..

★ dua ja? saye suka semua laaa XD

15. makanan yang paling pedas korang makan .. sapa masak ?

★ nasi goreng cina, kaka masak. gila pedas, menangis tak berlagu, hehe.

16. korang kalau jumpa orang yang bagi TAG ni , apa agaknya korang hidang/belanja ?

★ hm, belanja senyuman dah kot nohh! ;D

17. sila TAG 5 orang dan paksa diorang buat tag ni ..

kaka syerakaka yannakaka meadamiakaka farahkaka nad





Photobucket