T W I N K L E.
Bufdei ! :D;
Saturday, December 4, 2010 | 9:30 AM | (0 notifications)
assalamualaikum readers ! 23
kn saya dah jnji akn bwat entri psal hry ny kan  ? yeayea ,
meh saya nak story skit . haha . tamau bca ? bca jugak  Photobucket
HAHAHHAHA :D

okelaaa , fes saya nak ckp thnks dkat kwn kwn fesbuk sbb ucp epy bufdei kat sya .
rmai jugak wish . haha . tak smua sya ckp thnks .
saya rsa saya nak ucp saya ucp lah Photobucket

duabelas tepat tepat hari ni , encik adam sayang sayawish kat saya .
tepat tepat ahh . hehe . thnks taw shygs ? 22
pas tuh kaka yana plak mai blik wish smbil menari tarian apa tataw .
smpai terbeliak bijik mata menengok dy menari , HAHA 16
then kaka shikin && kaka shima dtg wish pulakk . biasa lah tho .
kalo depa lupa mmg nak kena lah depa tuu . haha .
tpyy , kaka eyra tak mai wish poun 18 igtkan dy dah lupa .
haha . tpy dy tak lupa , pg tuu dy wish :) hehe .
byla pg uh ayh ajk pegy kndury sedare lak . kna ikot aa . ape lgy . hehe .

then dlam keyta ayh ckp ' stgy bely kek burfdei kad waniey ' . weeeheeeee ,
seronok nye aii XD [ galak jiwa , ngeh3 ]
lpas tho poun kaka ak && ak pyy bely .
nak tgk  Photobucket ? tpy burok laaa gak . huhu . JAP :)


My burfdei kek . Sdap tao . Rugy ta makan :D


Msa tgah ptong kek [ pic burok , sorie eyh ]

Some wishes from my fesbuk friends :






Actually byk lgy , tpy malas lah nak upload .
Saya menunjuk ?
Lantak lah ! :P

THATS ALL FOR TODAYY .

Thanks a lot to my family ,
My Deddy .
My Mommy.
Sis Shima.
Sis Eyra .
Sis Shikin .
Sis Yanna .

Dan tak lupa jugak to my bie sayang <3
Friends .
&& my fb friends :))





Photobucket

























Photobucket