T W I N K L E.
I love myself :);
Monday, November 29, 2010 | 1:27 AM | (0 notifications)
hye readers ! act saya saja nak buad blog bru , for fun . sbb blog lama saya dah berkecai kod *kononnye lah . hehe . fes entry ny saya nak cyta psal diri saya lahh . tuu yg wjib . huu :) oke , let's start ! :D


haha , fes kna letak gmba owner dlu lah . 
supaya org knal lah kan . hehe :)


ayh mk saya bg nama noor hazwani bt hamzah , just pggl waniey / haz o korunk nak pggl ap pun takeysah . jnjy jgn yg mrepek mrepek sudahlaa . hihi !

waniey tggal dkat penank , ayer itam , dkat rumah yg adea 8 tgkat * uma apartment lah tho . susa sgt ke na pham :P

umo saye satu tiga bersamaan tigabelas tahun :) still mude lgy oke? kaw tuu yg tua ! haha MyEm0.Com

skrg saya stadi dkat skula SMK Abdullah Munshi & bukan SMK Munshi Abdullah . hehe . dan jgk ex stdnt kpada SK Batu Lanchang . Rendu laa la dkat ckgu ckgu skula tuu . haha *tak sgt sbenarnya pon :D

auwww ! saya tramat sygkan kwn kwn saya , fmily saya , saudara mara && boyfrend saye . huhuk MyEm0.Com

addicted to black , white & pink klers . sgt menarekk ! oke? hee :)

dah hbes da psal diri saye , THE END  :)

Photobucket

Labels: ,